Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner christian-velitchkov-oCD1HUJmFIM-unsplash 1920x607

WEBINAR

Får du tatt ut gevinsten av dine AI-initiativer?

  

Det er mange skjær i sjøen for å ivareta alle regler rundt personvern, sporing av data, arkivering og tilgangskontroll. Hvordan unngår du at AI-løsningen ikke blir et offer for manglende compliance?

Mange virksomheter har kommet i gang med AI, men flere strever med både produksjon-setting og adopsjon av løsningene. I dette webinaret skal vi gå igjennom hvordan gevinsten kan realiseres og også presentere et verktøy som er med på å sikre dette.

Du vil blant annet se at:

  • gevinstoppnåelse kun er mulig hvis løsningen produksjons-settes og integreres i forretningsprosessene
  • gevinstoppnåelse kun er mulig å vurdere hvis de predefinerte suksesskriteriene er målbare
  • gevinstoppnåelse kun er målbart hvis man har et kontrollsystem som holder track på dette

DATO:      

On-demand, se det akkurat når det passer deg!


Agenda:               

  • Gevinstrealisering i AI-prosjekter v/ Fred Anda
  • AI-governance i praksis v/ Rasmus Hauch

Hvem passer dette webinaret for?

Dette webinaret er for deg som jobber innen IT og har tenkt til å sette i gang et AI-prosjekt, eller for deg som allerede jobber med AI og BI.

 

Webinaret streames via videoplattformen TwentyThree, og du mottar mer informasjon på e-post etter at du har registrert deg.

 

Fred_9303

Fred Anda

Fred er VP og leder for Insight Advisory i Amesto NextBridge. Han han har særskilt fokus på BI og AI-strategi og hvordan realiserte gevinstene gjennom mer datadrevet innsikt. Han har mer enn 20 års konsulenterfaring som prosjektleder, BI-arkitekt og rådgiver.

Villumsen

Rasmus Hauch

Rasmus er CTO i 2021.AIRasmus har rikelig med erfaring i stillinger som Program Manager, Lead Architect og seniorkonsulent for ulike internasjonale finans-, energi- og telekom-kunder. Hans ferdigheter inkluderer ledelse, veiledning og bedriftsarkitektur.