Søk på dette nettstedet:

AI LAB

TJENESTER INNEN AI OG MASKINLÆRING

AI Lab.

AI LAB

Innovasjon innen AI-tjenester.

AI Lab tar det beste fra kunstig intelligens, maskinlæring og data science og utvikler løsninger.  AI Lab har samarbeidsprosjekter med start-ups så vel som etablerte organisasjoner som trenger ekstra kompetanse innen AI, machine learning og data science.

Kicker Ace

Fikk unge opp av sofaen og ut på løkka.

Vår AI Lab skaper nye løsninger som verden aldri har sett tidligere. Hva kan vi gjøre sammen med ditt startup?

VANT SAS Hackathon

Vi Hacker for bærekraft

I 2020 vant et team fra Amesto NextBridge SAS Hackathon med sitt bieprosjekt. Prosjektet handlet rett og slett om å gjøre bienes liv enklere, slik at de lever lenger. 

VI HJELPER ANDRE I GANG

Tung AI og Analytics kompetanse.

FRA START-UPS TIL STORE SELSKAPER.

Amesto NextBridge har samarbeidsprosjekter både med start-ups i innovasjonsmiljøer og med etablerte organisasjoner som trenger ekstra kompetanse innen maskinlæring, analytics og AIVi bistår med å utvikle prosjektplaner og å søke om investeringsmidler fra private og offentlige organisasjoner. Vår kompetanse hjelper andre i gang.

FINANSIERING AV NYE AI-TJENESTER.

Flere av våre kunder har gått fra ide til tidlige versjoner av produkter som overbeviser investorer om å investere i nye løsninger. Som partner og aksjeeier i nye startups kan vi avtale sweat equity, en andel av aksjene til start-up-selskapet, eller en kombinasjon med vanlige betingelser.

CUSTOMER ANALYTICS HUB

Datadrevet kundeinnsikt

Vil du minske churn, øke verdien på kundene dine og kunne predikere hva som vil skje i perioden som kommer? Med maskinlæring kan man finne mønstre, trender og tendenser i alle kunder og plukke ut dem som er i ferd med å bytte ut deg med din konkurrent. 

Sammen med SAS Institute, en ledende leverandør av tjenester og løsninger innen analytics, har vi utviklet en løsning som vil gi deg unik innsikt og mulighet til å predikere hva dine kunder vil gjøre fremover. 

HVA KAN VI HJELPE DEG MED?

Kontakt våre spesialister

Våre analytikere og data scientists kan hjelpe deg med alt fra stategi og rådgivning, datainnsamling, tolking og analyse, til visuell rapportering. Ta kontakt for en uforpliktende samtale og kartlegging av dine behov.