Søk på dette nettstedet:

Menneske i bygning

FÅ BEDRE INNSIKT

AI & Data Science.

Vi gir deg rådene som sikrer at AI-prosjektet blir vellykket og loser deg gjennom fra idé til suksess. 

KONSULENTER INNEN

Artificial Intelligence & Data Science.

For å ta de rette beslutningene må man ha den nødvendige innsikten basert på fakta og ikke bare magefølelse. Vi kan med hjelp av maskinlæring og AI hjelpe organisasjoner med å systematisere og presentere data. Vi kan også hjelpe deg med å foredle rådata fra ulike datakilder til informasjon som gjennom analyse produserer reell innsikt slik at du kan ta bedre beslutninger. 

Kort fortalt handler det om å få bedre innsikt og forenkle forretningsdriften, helt fra markedsføring og salg til økonomi og regnskap. Vi kan hjelpe deg med alt fra datainnsamling, tolking og analyse til visuell rapportering som gir deg nødvendig beslutningsgrunnlag og kan avdekke nye forretningsmuligheter. 

SAS Hackathon

En søken etter å løse kreftmysteriet med AI og syntetiske data.

Amesto NextBridge deltar i SAS Hackathon 2021 med et revolusjonerende arbeid i søken etter å løse kreftmysteriet med AI og syntetiske data. For å kunne utføre forskning trenger vi tilgang til sensitive data, som forskningsinstitusjonene av personvernhensyn ikke kan dele.

I samarbeid med kreftforeningen har vi klart å rense originale data for personlig gjenkjennelse og generere syntetiske forskningsdata av høy kvalitet, uten å avsløre sensitiv informasjon. Dette er et banebrytende arbeid som legger til rette for samarbeid mellom forskere og kan potensielt bli en revolusjon innen kreftforskning.

Se vårt bidrag i videoen til høyre (3 min)

VI HACKER FOR BÆREKRAFT

Vant fjorårets SAS Hacathon.

I 2020 vant et team fra Amesto NextBridge SAS Hackathon med sitt bieprosjekt. Prosjektet handlet rett og slett om å gjøre bienes liv enklere, slik at de lever lenger. Vi bruker bier som biosensorer for å forstå økosystemet. Ved å analysere biedansen, gjennom avansert videoanalyse fra bikubene, ser vi hvor biene har hentet mat og hvor birøkteren må flytte bikubene for å gjøre bienes arbeid lettere. 

Se videoen (til venstre) og bli bedre kjent med bieprosjektet!

SVÆRT FÅ FORTJENER TITTELEN

Data Scientist.

Artificial Intelligence (AI) og data science er vår minst homogene og mest spesialiserte tjeneste, og leveres av våre data scientists. I Amesto NextBridge har alle Data Scientists en PhD i et kvantitativt fag, noe som sikrer dyp analysekompetanse. I tillegg har de en genuin nysgjerrighet og løsningsorientering. Kombinert med god programmeringskunnskap og forretningsforståelse fra flere års næringslivserfaring så har man en komplett data scientist. Det er en krevende rolle, og svært få fortjener tittelen. 

 

 

Våre Data Scientists er teknologi-agnostiske, og benytter den teknologien som best løser det aktuelle problemet. Teknologiutviklingen går raskest innen open source, så det er naturlig at det ofte benyttes verktøy fra denne verdenen. Dette kan kombineres med løsninger fra de store teknologileverandørene, som Microsoft og SAS, da disse har åpnet opp for integrasjon med open source.  

AI LAB, PROSJEKTER OG RÅDGIVNING

Tjenester innen AI og Data Science.

Våre tjenester innen AI og data science fordeler seg på tre områder; AI rådgivning for å komme i gang og sikre optimal organisering osv., AI prosjekter for å levere løsninger til kunder, og i tillegg har vi en AI Lab som utvikler egne løsninger (IP) og hjelper startups innen AI.

AI-PROSJEKTER

Ved hjelp av machine learning analyserer vi alle typer data og skaper ny innsikt, som potensielt kan være svært lønnsom. Vi automatiserer, optimaliserer og predikerer.

AI LAB

AI Lab har samarbeidsprosjekter både med start-ups i innovasjonsmiljøer og med etablerte organisasjoner som trenger ekstra kompetanse innen AI, machine learning og data science.

AI-RÅDGIVNING

Vi kan sette sammen informasjon fra interne og strukturerte datakilder, som f.eks. ERP-, CRM, og HRM-systemer, med ustrukturert ekstern data, dvs. data vi ikke kan finne i egne systemer. På den måten kan vi skape ny innsikt som hjelper våre kunder med å gjøre beslutningsprosesser mer effektiv, nøyaktig...

HVA KAN VI HJELPE DEG MED?

Kontakt våre spesialister

Våre analytikere og data scientists kan hjelpe deg med alt fra stategi og rådgivning, datainnsamling, tolking og analyse, til visuell rapportering. Ta kontakt for en uforpliktende samtale og kartlegging av dine behov.