Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner avi-richards-Z3ownETsdNQ-unsplash 1920x607-Recovered

VÅRE TJENESTER

Når du trenger en konsulent innen Business Intelligence eller Data Science.

Våre Tjenester

Analytics, Business Intelligence og AI.

 Vi kan hjelpe deg med alt fra datainnsamling, tolking og analyse til visuell rapportering som gir deg nødvendig beslutningsgrunnlag og kan avdekke nye forretningsmuligheter.

AI LAB

AI Lab har samarbeidsprosjekter både med start-ups i innovasjonsmiljøer og med etablerte organisasjoner som trenger ekstra kompetanse innen AI, machine learning og data science.

AI-RÅDGIVNING

Vi kan sette sammen informasjon fra interne og strukturerte datakilder, som f.eks. ERP-, CRM, og HRM-systemer, med ustrukturert ekstern data, dvs. data vi ikke kan finne i egne systemer. På den måten kan vi skape ny innsikt som hjelper våre kunder med å gjøre beslutningsprosesser mer effektiv, nøyaktig...

AI-PROSJEKTER

Ved hjelp av machine learning analyserer vi alle typer data og skaper ny innsikt, som potensielt kan være svært lønnsom. Vi automatiserer, optimaliserer og predikerer.

DASHBOARDS

Gjennom god datavisualisering vil man kunne se sine data på en bedre måte, og kan lettere avdekke avvik, trender og mønstre. De gir brukere som trenger å utforske store og små datamengder et kraftig verktøy som samtidig egner seg godt til å formidle funnene.

BI-RÅDGIVNING

Våre BI-rådgivere og BI-konsulenter kan hjelpe deg med innsikt og full kontroll over dine økonomiske tall. I tillegg kan vi bistå med med oppsett av datavarehus og data science tjenester.

DATAVAREHUS

Vi kan hjelpe deg med å bygge et bærekraftig Datavarehus, som kan skaleres over tid, som håndterer forretningslogikk, metadata og MasterData på en god måte, og som er bygget iht. beste praksis.

OPTIMALISERE ELLER FORENKLE FORRETNINGSDRIFTEN?

Ta kontakt, så hjelper vi deg!