Søk på dette nettstedet:

Architecture14_2120x670

VEIEN TIL VERDIFULL INNSIKT ER VÅRE

Data Scientists.

Hjernene som skaper magien

Våre Data Scientists har kommersiell erfaring.

Våre høyt spesialiserte data scientists har alle PhD med bakgrunn i kvantitative fag. Det betyr at de er i stand til å hjelpe våre kunder med å utnytte dataene til å fremme endring, digitalisering og verdiskapning. I tillegg har alle erfaring fra næringsliv og forskning. De er rett og slett som det reneste Kinderegget: De er veldig skarpe på analyse, de er gode på datahåndtering og de har kommersiell erfaring.

Denne kombinasjonen er ikke så lett å finne i en og samme person, men det er nettopp i krysningspunktet mellom disse områdene at man omgjør Big Data til forretningsnytte og skaper nye løsninger. Samtidig er det vi gjør ofte både fremtidsrettet og innovativt – i en internasjonal målestokk. Det gjør våre Data Scientists til et riktig spennende team!

HVORDAN JOBBER EN EKTE DATA SCIENTIST?

"Vi løser de mest komplekse problemstillingene"

Nysgjerrig på hvordan en Data Scientist jobber for å løse komplekse problemstillinger med Big Data og IoT Analytics?

Kvadratisk 466x466 ATH IMG_9399

VÅRE EKSPERTER

Trenger du en ekspert, konsulent, utvikler eller rådgiver innen Machine learning, Business Intelligence eller Analytics?

AI-PROSJEKTER

Ved hjelp av machine learning analyserer vi alle typer data og skaper ny innsikt, som potensielt kan være svært lønnsom. Vi automatiserer, optimaliserer og predikerer.

AI-RÅDGIVNING

Vi kan sette sammen informasjon fra interne og strukturerte datakilder, som f.eks. ERP-, CRM, og HRM-systemer, med ustrukturert ekstern data, dvs. data vi ikke kan finne i egne systemer. På den måten kan vi skape ny innsikt som hjelper våre kunder med å gjøre beslutningsprosesser mer effektiv, nøyaktig...

AI LAB

AI Lab har samarbeidsprosjekter både med start-ups i innovasjonsmiljøer og med etablerte organisasjoner som trenger ekstra kompetanse innen AI, machine learning og data science.
Technology105-466x466

Vi kan Big Data og IoT Analytics!

Ikke for å skryte, men vi er en av de få rene tjenesteleverandørene i Norge på området. Våre Data Scientists har bakgrunn fra kvantitativ forskning sammen med bred praktisk erfaring fra næringslivet. 

Let´s connect

Nysgjerrig på hva vi kan gjøre for deg?

Vi har hjulpet mange bedrifter med alt fra stategi og rådgivning, datainnsamling, tolking og analyse til visuell rapportering.