Søk på dette nettstedet:

Dashboards.

Datavisualisering og dashboards handler om å utnytte kraften i vår sterkeste sans: SYNET. Gjennom god datavisualisering vil du kunne SE og FORSTÅ data bedre. Verktøyene for visualisering er enkle å ta i bruk og rimelige i innkjøp. De gir brukere av alle typer data et svært kraftig analyseverktøy. Resultatene egner seg også godt til formidling gjennom historiefortelling.

EFFEKTIV FORMIDLING AV DATA

Datavisualisering og dashboards.

Hensikten med datavisualisering er å formidle informasjon effektivt og klart. For å gjøre dette må både estetikk og funksjonalitet gå hånd i hånd. Datavisualisering trenger ikke å se kjedelig ut for å være funksjonelt, eller være ekstremt sofistikert for å være estetisk. Du trenger «bare» balansere godt mellom design og funksjon for å formidle informasjon effektivt og klart.

God datavisualisering gjør at du bedre og raskere forstår dine omgivelser, din forretning og dine kunder. Løsningene skal avdekke avvik, trender og mønstre – og de skal gi mulighet til tolkninger, varslinger og bedre beslutninger.

 

STORE OG ANERKJENTE LEVERANDØRER

Hva tilbyr vi innen Datavisualisering?

Våre teknologipartnere Microsoft, SAS og Tableau tilbyr alle Datavisualiserings-verktøy. De kan implementeres på alt fra en enkeltstående PC’er til i en kompleks, embedded sky-løsning. Her er noen eksempler på hva vi tilbyr av tjenester rundt disse verktøyene: 

  • Salg, implementering og skreddersøm av Microsoft PowerBI.
  • Salg og implementering av SAS Visual Analytics, Visual Statistics og VDMML.
  • Lisenssalg og implementering av Tableau. 

Vi holder også hands-on kurs i bruk av disse verktøyene. 

DATAVAREHUS

Vi kan hjelpe deg med å bygge et bærekraftig Datavarehus, som kan skaleres over tid, som håndterer forretningslogikk, metadata og MasterData på en god måte, og som er bygget iht. beste praksis.
Kvadratisk 466x466 ATH IMG_1567

BI-RÅDGIVNING

Våre BI-rådgivere og BI-konsulenter kan hjelpe deg med innsikt og full kontroll over dine økonomiske tall. I tillegg kan vi bistå med med oppsett av datavarehus og data science tjenester.