Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner IMG_0333 ATH NOV21 1920x607

SPESIALISTER INNEN AI

AI-rådgivning.

Våre analytikere og data scientists kan hjelpe deg med alt fra stategi og rådgivning, datainnsamling, tolking og analyse, til visuell rapportering. Ta kontakt for en uforpliktende samtale og kartlegging av dine behov.

NYTTIG FOR BÅDE NÆRINGSLIV OG OFFENTLIG SEKTOR

AI-rådgivning.

Big data er ny teknologi som gjør det enklere å prosessere og analysere store og komplekse mengder data raskere og mer nøyaktig. Det handler om utnyttelse av store mengder data i sanntid, på tvers av datakilder og formater. Big data er en teknologi som omfatter hele verdikjeden, fra datainnsamling, lagring, prosessering, analyse og visualisering.

Vi kan hjelpe våre kunder å sette sammen informasjon fra interne og strukturerte datakilder, som f.eks. ERP-, CRM, og HRM-systemer, med ustrukturert ekstern data, dvs. data vi ikke kan finne i egne systemer. På den måten kan vi skape ny innsikt som hjelper våre kunder med å gjøre beslutningsprosesser mer effektiv, nøyaktig og av bedre kvalitet.

HVORDAN KAN DU FÅ VERDI AV AI OG DATA SCIENCE?

Vil du vite mer?

Spesialområder er selskapets konsepter som inkluderer bla gamification basert på data for energibransjen, skreddersydde løsninger for SmartCity, samt Asset Performance og Operational Analytics innen industri, samferdsel og infrastruktur. Vi elsker imidlertid å løse utfordringer med data og ser verdien av tverrfaglig samarbeide. Derfor ønsker vi velkommen alle typer prosjekter. 

AI LAB

AI Lab har samarbeidsprosjekter både med start-ups i innovasjonsmiljøer og med etablerte organisasjoner som trenger ekstra kompetanse innen AI, machine learning og data science.
Technology150-466x466

AI-PROSJEKTER

Ved hjelp av machine learning analyserer vi alle typer data og skaper ny innsikt, som potensielt kan være svært lønnsom. Vi automatiserer, optimaliserer og predikerer.

OPTIMALISERE ELLER FORENKLE FORRETNINGSDRIFTEN?

Ta kontakt, så hjelper vi deg!